Blir man klokere på Steve Bannon av å se filmene hans?

Dommedagsprofetiene og analysene var mange da Donald Trump ga Steve Bannon jobben som White House Chief Strategist. Bannon ble i pressens mange profiler beskrevet som ond, rasistisk, kvinnefiendtlig og som hjernen bak Trumps reaksjonære politikk. Likevel varte ikke Bannons karriere i det Hvite Hus lenge, og allerede etter omtrent syv måneder ble Bannon vist døra. En erstatter er fremdeles ikke ansatt. Bannon er igjen aktuell i den stadig eskalerende mediastormen rundt Trumps forbindelser til Russland. Bannon blir i den nye boka Fire and Fury: Inside the Trump White House blant annet sitert på at møtet mellom russerne og Donald Trump jr. var «forrædersk» og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.