Blir man klokere på Steve Bannon av å se filmene hans?

Dommedagsprofetiene og analysene var mange da Donald Trump ga Steve Bannon jobben som White House Chief Strategist. Bannon ble i pressens mange profiler beskrevet som ond, rasistisk, kvinnefiendtlig og som hjernen bak Trumps reaksjonære politikk. Likevel varte ikke Bannons karriere i det Hvite Hus lenge, og allerede etter omtrent syv måneder ble Bannon vist døra. En erstatter er fremdeles ikke ansatt. Bannon er igjen aktuell i den stadig eskalerende mediastormen rundt Trumps forbindelser til Russland. Bannon blir i den nye boka Fire and Fury: Inside the Trump White House blant annet sitert på at møtet mellom russerne og Donald Trump jr. var «forrædersk» og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X