Her er de nominerte til Årets kunst!

Prisen for årets kunst gis til en utstilling som ifølge NATT&DAGs redaksjon har utmerket seg spesielt i byens kunstscene i året som har gått. Det gjelder alle årets tre nominerte. De er alle vinnere! Stem på Årets kunst her! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som kom ut 8. desember. Prisutdelingen gjøres på Årets beste-festen på Sentrum Scene 3. februar. Hold av datoen! De nominerte til Årets kunst er: Mercedes Mühleisen Dead Cat Kunsthall Oslo​ Mercedes Mühleisen gjør sin egen greie. Det er rart å skulle påpeke det, det burde være åpenlyst […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X