Lillith Keogh

Vi møtte Oslos alt-right kunstmiljø (som bare består av én person)

– Pepe fungerer i dimensjoner du ikke forstår. Her snakker vi om tunge, esoteriske dimensjoner, far beyond what we can comprehend. Partileder i det lille politiske partiet Alliansen (3311 stemmer – 0,1 % ved årets valg), Hans Lysglimt, er i fyr og flamme. Han har plassert seg i hjørnet av det knøttlille galleriet, en leilighet på bakkenivå på St. Hanshaugen. I vinduet henger det et stort, grønt flagg. Det samme flagget henger på utsiden og bryter med den ellers rolige, grå gaten og byggets rene fasade med sine hundre år gamle ornamenter. Flagget er påfallende likt Nazi-Tysklands Kriegsmarine-flagg, bare at […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.