LUKE 6: Vi Liker Ikke Skolen

NATT&DAG gir deg en norsk YouTube-skatt hver dag fram mot jul.

b
a

Endelig er det noen som spytter sannheten. Skolen er noe dritt. Ingen liker den.

DJ Nish, Mr. BaBa, MC Mokele og DJ Mitrovic er diskutabelt Linderud Skoles mest profilerte rappere, tett etterfulgt av Linderuds Finaste med «Tror du vi liker skolen» (se nede i saken). Du hadde ingen barndom hvis du ikke gikk rundt i gangen på ungdomsskolen og siterte  linjer som «gutta på skolen liker å henge og slenge//mens jeg liker å feste – jævlig lenge».

Luke 5: Ørskogbygdas midtpunkt (OMDØMMEPOP SPESIAL)

Låtas emosjonelle peak nås imidlertid når håpløsheten i å føle seg som et tannhjul i et system skinner gjennom som sterkest: «jeg gleder meg til jeg skal vekk fra dette sted//selv om jeg skal bare tre meter ned».

Les også: Folket v. Tim Heidecker – Saken om The Electric Sun 20

Bonus: Tre andre legendariske unge hiphop-grupper kjent fra YouTube!