LUKE 6: Vi Liker Ikke Skolen

Endelig er det noen som spytter sannheten. Skolen er noe dritt. Ingen liker den. DJ Nish, Mr. BaBa, MC Mokele og DJ Mitrovic er diskutabelt Linderud Skoles mest profilerte rappere, tett etterfulgt av Linderuds Finaste med «Tror du vi liker skolen» (se nede i saken). Du hadde ingen barndom hvis du ikke gikk rundt i gangen på ungdomsskolen og siterte  linjer som «gutta på skolen liker å henge og slenge//mens jeg liker å feste - jævlig lenge». Luke 5: Ørskogbygdas midtpunkt (OMDØMMEPOP SPESIAL) Låtas emosjonelle peak nås imidlertid når håpløsheten i å føle seg som et tannhjul i et system […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X