Ekstremt fet kristen dude: «Tyn dagen for velsignelser»

Den ungdommelige predikanten Mikkel Dammann rapporterer om aktiviteter fra en dag i 2009. Han mener man skal tyne dagen for velsignelser, og leve hver dag som om det er den første. Og siste. Gøygøy esse! LUKE 19: Julebruskongen kjøper inn 705 liter julebrus BONUS: Se Mikkel fortelle om da han helbredet en fyr på McDonald's

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X