LUKE 12: Tande-P prøver å forklare internett med en rap på NRK i 1994

Internett, ass. Nå er det sykt vanlig, selv om det på 90-tallet var uvanlig. Det er den klønete presentasjonen til Tande-P som først og fremst gjør denne nettpraten til noe mer enn bare en nettprat. LUKE 11: En ruggestein til besvær Trønderen som av en eller annen grunn har forsvunnet fra TV-skjermene våre, prøver først å fri til ungdommen med en rap, for så å være fast bestemt om at internett, nei, det høres for vanskelig ut. Og nå sitter du å ser på denne videoen via internett. Utrolig å tenke på.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X