LUKE 10: Ari Behns bursdagshilsen til Moods of Norway

Er det én person i dette landet som vet hvordan å gi faen i janteloven er det tidligere nesten-royalitet, forfatter og kunstner Ari Behn. LUKE 9: HRS' idiotiske Dag Solstad-video I bursdagsselskapet til Norges verste (og nå konkurserklærte) klesmerke, Moods of Norway, så han sitt snitt til å ønske de glade guttene gratulerer med dagen. På noe haltende engelsk forklarer han at han har vært med fra dag én og digger det de driver med.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X