Vi gir bort billetter til Nobelkonserten i Telenor Arena!

What? Hva er det du sier? Jeg er tunghørt og skjønner ikke hva det er du prøver fortelle meg! Ja, det stemmer, i samarbeid med Telenor Yng, gir vi bort billetter til Nobelkonserten i Telenor Arena på mandag! Zara Larsson kommer! John Legend kommer! Sigrid og Matoma kommer. DEN INTERNASJONALE KAMPANJEN FOR FORBUD MOT ATOMVÅPEN (ICAN) kommer! Og du kan få komme du og, helt gratis! Alt du trenger å gjøre er å tagge en venn i kommentarfeltet ELLER sende mail til konkurranse@nd.no, så kan dere sammen høre musikk og HATE atomvåpen. Og hvem vet, kanskje får vi en reprise av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X