Topp 9 artige radikaliseringer!

Oppdatert 22. mars 2018: NATT&DAG fikk kritikk av PFU for omtalen av Kari Jaquesson i denne saken. De mente at vi ikke hadde dekning for å skrive at hun «har ment at jødene står bak ISIS». Hun stiller bare spørsmål ;)  Se for deg dette. Det er en varm mai-dag, og du har tatt en god og lang dusj. Du tar deg en tur på butikken, og møter en representant fra en blå bod som kommenterer at du lukter godt. Du er smigret av komplimentet, og meddeler at du faktisk akkurat har kjøpt ny parfyme. Dere snakker om at dere begge […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X