Quiz: Kan du skille mellom utdrag fra russelåter og Hitlersitater?

Det virker som om russelåter bare blir drøyere og drøyere for hvert år. Snart er russen like ille som Hitler! Klarer du å skille mellom hva som er utdrag fra russelåter og hva som er Hitlersitater? LES OGSÅ: På første mai-marsj med det svenske nazipartiet [viralQuiz id=6]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X