erlend peder skattesøk

Stor konkurranse i Norges minste bransje: Anonyme skattelistesøk

Nylig ble årets skattelister publisert. Dette gir deg muligheten til å se budsjettet til dine venner, kjente, kolleger og fiender. Du kan bruke informasjonen til hva du vil. Men: Navnet ditt blir registrert og publisert under skattelisten til personen du har sjekket. To unge konkurrerende gründere fra Oslo har sett sitt snitt til å utnytte dette. Kundeopplevelsen beskrives slik: Du sender penger og navn på personen du vil vite hva tjener til skattetjenesten på Vipps, og får kort tid etter skatteoppgjøret tilbake. Det er fullstendig anonymt, og operatøren har selvpålagt taushetsplikt. Personen du har sjekket vil derfor ikke ha mulighet til å vite hvem som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.