erlend peder skattesøk

Stor konkurranse i Norges minste bransje: Anonyme skattelistesøk

Nylig ble årets skattelister publisert. Dette gir deg muligheten til å se budsjettet til dine venner, kjente, kolleger og fiender. Du kan bruke informasjonen til hva du vil. Men: Navnet ditt blir registrert og publisert under skattelisten til personen du har sjekket. To unge konkurrerende gründere fra Oslo har sett sitt snitt til å utnytte dette. Kundeopplevelsen beskrives slik: Du sender penger og navn på personen du vil vite hva tjener til skattetjenesten på Vipps, og får kort tid etter skatteoppgjøret tilbake. Det er fullstendig anonymt, og operatøren har selvpålagt taushetsplikt. Personen du har sjekket vil derfor ikke ha mulighet til å vite hvem som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X