Anmeldelse: Kan Korankuben konvertere millennials til Islam?

Organiserte religioner må tenke nytt om de skal klare å nå unge i all støyen av memes, sosiale medier og vitenskapens argumenter mot Guds eksistens. Den norske kirke har blant annet lenge prøvd å selge Jesu´ budskap ved hjelp av rap og ved å kaste seg på diller som fidgetspinnere, dabbe i prekener og kalle den hellige ånd for «the original O.G.». Selv om 71, 5 prosent av befolkningen er medlem i det som tidligere var statskirken, er andre religioner på fremmarsj, og den tradisjonelle norske, protestantismen mister terreng mot nye, hippere religioner. Blant annet har medlemstallet i muslimske menigheter økt med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X