Anmeldelse: Kan Korankuben konvertere millennials til Islam?

Organiserte religioner må tenke nytt om de skal klare å nå unge i all støyen av memes, sosiale medier og vitenskapens argumenter mot Guds eksistens. Den norske kirke har blant annet lenge prøvd å selge Jesu´ budskap ved hjelp av rap og ved å kaste seg på diller som fidgetspinnere, dabbe i prekener og kalle den hellige ånd for «the original O.G.». Selv om 71, 5 prosent av befolkningen er medlem i det som tidligere var statskirken, er andre religioner på fremmarsj, og den tradisjonelle norske, protestantismen mister terreng mot nye, hippere religioner. Blant annet har medlemstallet i muslimske menigheter økt med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.