Alex Israel fortsetter ironiseringen over amerikansk populærkultur i regidebuten «SPF-18»

Alex Israels installasjoner har blitt sett på som både en hyllest og en parodi av tradisjonelle framstillinger av LA. Som mange andre kunstnere som er opptatt av overflater, blir det antatt at Israels egentlige intensjon er å blottstille og dekonstruere. Les også: Den hittil uutgitte «Fredag» fra 1979 er helgens beste låt Netflixfilmen SPF-18 er et eksempel på at grensen mellom subversjon og reproduksjon er vanskelig å manøvrere. Også SPF-18 spiller, i likhet med Israels kunst, på klisjeer fra amerikansk populærkultur. Hovedpersonen Penny skal miste jomfrudommen, noe som selvfølgelig er en big deal. Ellers er greia hennes at hun har med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.