Den hittil uutgitte «Fredag» fra 1979 er helgens beste låt

«Det er en gammel barndomsdrøm som går i oppfyllelse», sier Lauve til Big Dipper. På 70-tallet brukte den glade og musikalske tenåringen fra Sandefjord alle lommepengene sine på studiotid. Han lagde låter i datidens raffeste sjangre: disco, boogie og amerikansk vestkystrock. Guttedrømmen om en profesjonell karriere som musiker ble imidlertid lagt på is da plateselskapet gjorde interne endringer. Det selvtitulerte, ferdiginnspilte albumet ble stuet bort, og har ikke sett dagens lys før nå. Akkurat i tide til å redde 2017-virkeligheten fra avgrunnen av håpløshet, kynisme og ironi. Nå er det fredag, det er fredag Nå er det på kjøret Det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X