Anmeldelse: – Cezinando er en overskridende artist full av mot

«Kom og hold meg fast, jeg gråter», synger Cezinando, drukna i autotune, på det første sporet på sitt nye album. Sammen med produsent Ole Torjus (tidligere kjent fra Rytmeklubben), har rapperen levert et solid og polert produkt om en ung persons kvaler. Det er mye synth, 808s, strykere og blåsere som akkompagnerer mye følelser. Selv om jeg setter stor pris på håndverket, både fra produsent og vokalist, kan det noen ganger boble over emosjonelt. Uansett bobler det også over med talent, mot, og vilje til å innovere. Det er en emosjonell klubbkid med mye på hjertet som har laget denne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X