Oslo City, 07.00: – Budsjettet mitt ligger på 15.000

Black Friday er en årlig handledag som finner sted den siste fredagen i november. I dag! :D NATT&DAG var til stede på Oslo City klokken 07.00 i dag tidlig, og her fant vi en horde mennesker med obskøn kjøpelyst. I likhet med all annen populærkultur som nærer opp under meningsløst forbruk, og som bidrar ytterligere til forjævligfiseringen av samfunnet, har også Black Friday blitt en solid importartikkel for Norge. I år er det anslått at nordmenn vil handle for omkring 3,4 milliarder kroner. Vi kan jo nesten ikke klandre oss selv heller, når man en dag i året plutselig kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X