Eivind Trædal i kano foran brennende jordklode

15 000 forskere: – Alt går til helvete

1992 var ikke et bra år for verden. Tv2 sendte for første gang bergenske nyheter på nasjonal-TV, det svenske nazi-bandet Ace of Base toppet hitlister verden over og *sjekker wikipedia* det var en ganske fæl orkan som rammet Norge. Men samma det:  1992 var også året 1700 forskere signerte "World Scientist Warning To Humanity", en artikkel med et kort og skremmende budskap: Menneskeheten er på kollisjonskurs med naturen, og vi må skjerpe oss ASAP. LES OGSÅ: Ny trend: Dø miljøvennlig Sovjetunionen var ikke en greie lenger, internasjonal terrorisme var ikke en greie enda, og Donald Trump var bare en stygg og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X