TEST: Kunne du vært kommunikasjonsrådgiver?

Kommunikasjonsrådgivere. Næringslivets venn fra folkehøyskolen som har Wes Anderson som favorittregissør. Kunne du vært en? Er du kreativ innenfor gitte rammer? Kan du kommunisere bedriftens budskap på en engasjerende måte gjennom sosiale medier? Ta testen for å finne det ut. Les også: Hva jeg lærte av en #SoMe-eksperts #SoMe-foredrag [viralQuiz id=13]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X