2017s mest aktuelle Halloween-kostymer

Vær up-2-d8 med vår guide til årets hotteste humor-antrekk.

b
a

Som kjent er Halloween bare en høytid funnet opp av kapitalismen for å få deg til å tenke på at gresskar er en grønnsak, ikke bare en pyntegjenstand. Det siste tiåret har feiringen tatt av, selv om noen kjedelige voksne «ikke er tilhengere av at barn tigger snop på dørene». Presset etter å ha et originalt og aktuelt kostyme er større enn noen sinne. Vi kan hjelpe deg. Vi kan også hjelpe deg med hva du skal svare når ubeleste bønder spør om hva du har kledd deg ut som.

Mimresak: 2015s mest aktuelle Halloween-kostymer

Voyeuristisk skatteliste

skatteliste halloween kostyme

Haha hva har du kledd deg ut som? Jeg har kledd meg ut som en viktig hjørnestein for et sunt demokrati: åpne skattelister. Hvis du ikke liker kostymet mitt eller er imot åpenhet ønsker jeg ikke snakke mer med deg.

Kjerub Havnesjef

havnesjefen kostyme halloween

Haha hva har du kledd deg ut som? En som døde for våre synder. Et yndig vesen, et offer for artssjåvinisme, en svane som stod ved sin rett i en vanskelig tid.

Slutty penisens funksjon (bak betalingsmur)

halloween penis kostyme

Haha hva har du kledd deg ut som? Hint: det er i gjennomsnitt 13,2 cm langt. Mye mindre enn det man skulle tro ut i fra porno og snakk i garderoben, faktisk. Henrik i 9B sa at hans er 20 cm, men det tror jeg ikke på.

Les også: 2016s mest aktuelle Halloween-kostymer

Skummel P3-reporter

halloween p3 kostyme

Haha hva har du kledd deg ut som? La meg heller spørre deg: liker du eller hater du ananas på pizzaen? :D

Dominant kulturell appropriasjon

halloween appropriasjon kostyme

Haha hva har du kledd deg ut som? Are you offended? Jeg har kledd meg ut som noen som nekter å la seg krenke. For meg er Halloween en høytid som går ut på å gjøre andre ukomfortable.

Sexy nekro-Per Fugelli

halloween per fugelli kostyme

Haha hva har du kledd deg ut som? Norges mest sexy mann. Jeg synes intelligens er minst like sexy som «det fysiske», det er bare sånn jeg er :)