Hanne Nabintu Herland lanserer nasjonalistisk viking-serie på YouTube

Er ikke HBOs Vikings nok for deg? Føler du ikke den nordiske patriotismen nok av lojaliteten til house Stark? Du får ikke ordentlig høyreekstrem gåsehud av spel, Vikingskiphuset eller «Norway - Home Of The Viking's» capser fra souvenirsjappene, sier du? Hanne Nabintu Herland har hørt dine bønner. Tirsdag 19. september er det premiere på hennes nye nettserie. «Vi samtaler om vikingtid, norrøn kultur og norsk storhetstid på 1200-tallet, samt moderne store nordmenn som Fridtjof Nansen.» Les også: Vi har sett på norske gratis-nettserier så du slipper I første episode snakker hele Norges utenriksekspert om vikingtiden med «vikinghøvdingen» Georg Olafr Reydarsson. Han er ansatt i Vikingvalley Gudvangen, en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X