Hanne Nabintu Herland lanserer nasjonalistisk viking-serie på YouTube

Er ikke HBOs Vikings nok for deg? Føler du ikke den nordiske patriotismen nok av lojaliteten til house Stark? Du får ikke ordentlig høyreekstrem gåsehud av spel, Vikingskiphuset eller «Norway – Home Of The Viking’s» capser fra souvenirsjappene, sier du? Hanne Nabintu Herland har hørt dine bønner. Tirsdag 19. september er det premiere på hennes nye nettserie. «Vi samtaler om vikingtid, norrøn kultur og norsk storhetstid på 1200-tallet, samt moderne store nordmenn som Fridtjof Nansen.» Les også: Vi har sett på norske gratis-nettserier så du slipper I første episode snakker hele Norges utenriksekspert om vikingtiden med «vikinghøvdingen» Georg Olafr Reydarsson. Han er ansatt i Vikingvalley Gudvangen, en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.