«Gang related»: Vi snakket med Eirik Jensen om gjenger og dopinnføring

Denne saken ble først publisert i N&D april 2009. Re-publiseres grunnet Eirik Jensens nylige 21 års fengsel-dom for grov korrupsjon og medvirkning til narkotikasmugling. B-gjeng-familien Rasool gikk ned på Capone-måten, tatt på skatten. NOKAS-saken tok det som måtte finnes av et organisert rans-Oslo med seg i dragsuget. MC-gjengene kjører sykkel. Og Young Guns? Hva er igjen der etter at Jeddi møtte sin bane i en utbrent bil tidligere i år? Med andre ord: Det er Tabula Rasa i Oslo by. NATT&DAG bestemte seg for å finne ut av hvem som står først i arverekkefølgen til å ta over gatekriminaliteten. Hvem blir det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X