Big Dipper-festival: Tusmørke, Hilma Nikolaisen og The Switch!

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Hvem: Platebutikken Big Dipper Hvorfor? Arrangerer for første gang i historien utefestival Det lå i kortene, Big Dippers praktfulle uteområde måtte en eller annen gang brukes til noe mer enn kaffe og jordbær. På lørdag 23. september inviterer de til utefestival med Tusmørke, Hilma Nikolaisen og The Switch! Tusmørke spiller angivelig en «barnekonsert». Hvor overstimulert på kulturinntrykk må man være som kid for å digge avant garde-prog? – Tusmørke slipper jo barneplate senere i høst, så dette er jo åpenbart et ledd i en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.