Big Dipper-festival: Tusmørke, Hilma Nikolaisen og The Switch!

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Hvem: Platebutikken Big Dipper Hvorfor? Arrangerer for første gang i historien utefestival Det lå i kortene, Big Dippers praktfulle uteområde måtte en eller annen gang brukes til noe mer enn kaffe og jordbær. På lørdag 23. september inviterer de til utefestival med Tusmørke, Hilma Nikolaisen og The Switch! Tusmørke spiller angivelig en «barnekonsert». Hvor overstimulert på kulturinntrykk må man være som kid for å digge avant garde-prog? – Tusmørke slipper jo barneplate senere i høst, så dette er jo åpenbart et ledd i en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X