Torbjørn Rødlands avistegninger stilles ut for første gang

Olav Bøkestad «Drawings 1989 – 1994» 18. august – 23. september SCHLOSS, Oslo (Kirkegårdsgata 14) I kveld, i det nedlagte Porsche-verkstedet vis-à-vis Rathkes plass som rommer det kunstnerdrevne galleriet SCHLOSS – slottet, åpnes garasjedørene både for majestet og mannen i gata. For anledningen stilles Olav Bøkestads politiske tegninger ut for første gang – etter 25 år i skrivebordsskuffen. Bøkestad, alias Torbjørn Rødland, jobbet som avistegner for Arbeiderbladet og Stavanger Aftenblad før han emigrerte og oppnådde internasjonal suksess som fotograf. Vi tok en prat med kunstneren. Les også: Nakenfotografering med Torbjørn Rødland Enkelte av tegningene forble upubliserte, og har siden ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.