Ti ganger Nils Rune Langeland formulerte nøyaktig hva jeg tenker når du viser meg Fidget Spinneren din

Du føler deg sikkert veldig spesiell og kul med den nye Fidget Spinneren din, men dessverre er jeg totalt uinteressert. Her er ti ganger professor ved Institutt for kultur- og språkvitenskap ved Universitetet i Stavanger og riksgærning Nils Rune Langeland har formulert nøyaktig hva jeg tenker når du viser meg det idiotiske snurrende leketøyet ditt. 1. Det jeg sier: «Kul fidget spinner». Det jeg tenker:   2. Jeg sier at fidget spinneren din er tøff, men egentlig (inni meg) tenker jeg:   LES OGSÅ: 9 bilskilt som vi dessverre allerede har DIBS!! på 3. Noen ganger foretrekker jeg å tenke på livsmestring […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.