Festival-guide: 10 tips til å overleve Roskilde

The XX, Gucci Mane, Trentemøller, Bryson Tiller, Tinashe og ikke minst Hamid El Kasri Gnaoua Ensemble & Guests featuring Justin Adams. Trubadurer fra hele verden trekker til Danmark for åtte dager med festing, nyting av musikk – og ikke minst, spilling av musikk. Kanskje har du også tenkt deg dit? La oss anta at svaret er «JA!» SE OGSÅ: Norges beste festivaldekning Du er en frimodig og over gjennomsnittlig driftig norsk ungdom som har kjøpt festivalpass til Nordens største musikkfest og fremste rite de passage, Roskilde Festival. Du gleder deg til å høre på musikk, bo i telt og spise mat. Men hva gjør du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X