Tromsøværing i rar hvit dress spør Snoop Dogg om nach

Vi har alle vært der: baren er stengt, dansegulvet er tomt og du har minst to-tre på forhånd innøvde dansemoves på lager som du ikke fikk vist Julie i C-klassen. Kort sagt: du sitter med en umiskjennelig følelse av at kvelden ikke er over helt enda. Vennene dine har dratt for å kjøpe kebab, men du har begynt å legge merke til at magen ikke er like flat som før (du har blitt feit), og du har, av årsaker som er knyttet til depresjon, håpløshet og en ekskjæreste som ikke svarer på FB-meldingene du sender kl 02:37, begynt å bli kritisk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X