10 tips til bedrifter med Facebook-sider

Facebook blir en stadig viktigere markedsføringskanal for bedrifter og produkter i alle sjangre :D I dag er det over 104 millioner mennesker som følger Coca-Cola på Facebook, og plusser du på 15 millioner til, har du antall innbyggere i Niger og Egypt til sammen. Men det er ikke bare superstjerner og internasjonale storkonsern som har mange abonnenter der ute. Her hjemme har trivielle produkter som Litago, Smash og Sørlandschips godt over 100.000 følgere på sine respektive Facebook-sider. Les også: 6 saker Facebook-politiet snarest bør ta tak i Hva er det egentlig disse sidene publiserer? Hvordan kan en side som er dedikert […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.