Har DU lyst til å flytte inn i et fascistkollektiv :-) ?

Kunne du tenke deg å flytte inn i et «nyoppusset og flott kollektiv på Grünerløkka»? står det i annonsen som er lagt ut av en profesjonell utleier på Finn.no. Før du sier «ja» eller «kanskje», bør du vite at det ikke bare er helt sykt dyrt å bo på et av de ni (!) rommene, men at annonsen også, etter alt å dømme, gir uttrykk for en ambisjon om å etablere en liten fascistkoloni, midt på ellers hyggelige Grünerløkka. Utleier, som forresten opererer helt i tråd med regelverket for boligutleie (vi har sjekket) stiller nemlig noen helt usaklige krav til bebeoerne. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X