Minner ikke Terrence Malicks nye film om en VISS norsk kultkalkun??

Fragmenterte tilbakeblikk av livets små, vakre minner, akkompagnert av en døsig fortellerstemme. Det er ikke bare formen, men også filmens krampaktige naive syn på livets forgjengelighet som gang på gang gir assosiasjoner til Aune Sands Dis. Uansett hvor mange cutesy tankerekker om Tilstanden som blir slengt inn i miksen, faller Song to Song fullstendig gjennom i dens mangel på retning og innhold. Gjennom dokumentarisk vidvinkel og GoPro bombarderer Malick oss med minner i retrospekt. En haug av Hollywood-stjerner medvirker, i tillegg til en rekke kjente musikere som spiller seg selv. At Iggy Pop og Patti Smith skal tilføre noe mer enn en gimmick er å forvente (fleipete, men anerkjennende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.