Stian Barsnes-Simonsen lager «SKAM for næringslivet» – seriøst

Stian Barsnes-Simonsen, hvor ble det av deg i alt mylderet? Svaret er at han har trampet ut i den hengemyra som er kommunikasjon i det private næringsliv. Sammen med sine kollegaer i produksjonsselskapet Nordic Screens står han bak satsningen som omtales med det foruroligende kjælenavnet «Næringslivets svar på SKAM». Les også: Topp 10 verste meninger om og referanser til SKAM NHO, Civita, Virke, Spekter, Finans Norge og Norges Rederiforbund forener nemlig sine slimete kapitalistiske krefter i det nye SoMe-stuntet/TV-serien Office-X, ifølge Kampanje.com. Glem sesong 4 av den ekte SKAM: I den nye satsningen skal fire unge voksne reise landet rundt og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X