Stian Barsnes-Simonsen lager «SKAM for næringslivet» – seriøst

Stian Barsnes-Simonsen, hvor ble det av deg i alt mylderet? Svaret er at han har trampet ut i den hengemyra som er kommunikasjon i det private næringsliv. Sammen med sine kollegaer i produksjonsselskapet Nordic Screens står han bak satsningen som omtales med det foruroligende kjælenavnet «Næringslivets svar på SKAM». Les også: Topp 10 verste meninger om og referanser til SKAM NHO, Civita, Virke, Spekter, Finans Norge og Norges Rederiforbund forener nemlig sine slimete kapitalistiske krefter i det nye SoMe-stuntet/TV-serien Office-X, ifølge Kampanje.com. Glem sesong 4 av den ekte SKAM: I den nye satsningen skal fire unge voksne reise landet rundt og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.