Astrid S

Katten til popsensasjonen Sigrid er i slekt med John Arne Riise?

NATT&DAG har egentlig fulgt Sigrid siden hun fortsatt hadde etternavn i artistnavnet, og vi anbefalte «Don’t kill my vibe» allerede tidlig i februar, men så dro hun til New York og BBC kalte den «HOTTEST RECORD IN THE WORLD», og nå er hun blitt så stor at hun ikke engang vil fortelle oss hvor hun kjøpte buksene sine (selv om hun LOVTE å sende melding) :( Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X