6 tegn på at din sønn er hasjnarkoman

Naive foreldre over hele vårt langstrakte land har sønner med sans for djevelens grønne hip hop-dop. Men hvordan vet du egentlig om DIN sønn er i denne begredelige situasjonene? Ta en titt på våre fem indikatorer for hasjnarkomani. 1. Din sønn driver ikke med organisert idrett. Dette frigjør tid til konsum av narkotika Allerede da din sønn (13) ikke ble tatt ut til Oppsal Ifs ellever-lag, ante du at hans glanstid var over og at han nå var på vei inn i en tyngre periode. En periode preget av tungsinn, ungdomssløvsinn og selvfølgelig: konsum av cannabis sativa, en eldgammel medisinplante. Da […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X