NOVA AMOR

Gjestelista: De beste rap- og r&b-låtene fra februar

Dab er dobbelt relevant for Nova Amor, Norges beste r&b-program. Hvis du ikke skjønner hva vi mener med det er du enten ikke radio-interessert nok eller oppdatert på urbane dansesteg, men vi hjelper til: DAB er det nye kringkastingssystemet for radio i Norge og dabbing er – ifølge Wikipedia – «en dansebevegelse hvor man gjentatte ganger dypper hodet i armkroken som om man skulle nyse». Kult! Dab til side (eller eventuelt ned i armkroken): NATT&DAGs venner og bitre kuraterings-fiender i Radio Nova-programmet Nova Amor har satt sammen en liste med sine rap- og r&b-favoritter fra februar og samlet de i verdens enkleste format: […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.