konsulentsko

BILDESERIE: Sveriges kjedeligste konsulentsko

Svenske tilstander! Vi er usikre på om begrepet «konsulentsko» har kommet «over dammen» fra «søta bror», men i Sverige gjør i hvert fall en anonym Instagram-konto stor suksess med å poste bilder av den særegne skotypen.  Vi er egentlig også litt usikre på hva en «konsulent» gjør/er, så vi googlet. Det viser seg at: «Konsulent er en svært bred stillingsbetegnelse, og yrkesbetegnelsen er ikke beskyttet. Det finnes to hovedtyper konsulenter: ansatte i konsulentfirmaer eller selvstendig næringsdrivende som tilbyr sine tjenester til bedrifter, og leies inn for å bidra på et spesielt felt gjerne i en begrenset tidsperiode.» Like vagt, slapt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X