konsulentsko

BILDESERIE: Sveriges kjedeligste konsulentsko

Svenske tilstander! Vi er usikre på om begrepet «konsulentsko» har kommet «over dammen» fra «søta bror», men i Sverige gjør i hvert fall en anonym Instagram-konto stor suksess med å poste bilder av den særegne skotypen.  Vi er egentlig også litt usikre på hva en «konsulent» gjør/er, så vi googlet. Det viser seg at: «Konsulent er en svært bred stillingsbetegnelse, og yrkesbetegnelsen er ikke beskyttet. Det finnes to hovedtyper konsulenter: ansatte i konsulentfirmaer eller selvstendig næringsdrivende som tilbyr sine tjenester til bedrifter, og leies inn for å bidra på et spesielt felt gjerne i en begrenset tidsperiode.» Like vagt, slapt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.