podcast om rus

«Podcast om rus»: Hva er forskjellen på rusmidler og legemidler? Driver noen en kampanje for å gjøre visse rusmidler «stuereine»?

Podcast om rus tar denne gangen for seg den medisinske siden av rusdebatten, nylig aktualisert av lege og skuespiller Anders Danielsen Lie som i et «essay» i Aftenposten gikk ut mot det han kaller «den rusliberale skravleklassen». Danielsen Lie vil ikke «ha et samfunn der datteren min tar amfetamin for å få en sekser på eksamen» – noe som også aktualiseres i Du er henta!-aktuelle Emma Clares nye NRK-serie «Innafor» – og mente at «publiseringen av rusliberale tekster i norske aviser [har] sprengt alle rekorder». Midt i blinken for den rusliberale skraveklassens fremste (og eneste) norske podcast, med andre ord. LES OGSÅ: Visst faen vil jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X