Svømmebasseng

Svømmebasseng: – Vanskelig å ikke bli litt glad når man hører på det her

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. I dag: Svømmebasseng Aktualitetsknagg? Spilte på NATT&DAG og Jaegers Romjulsfestival. Er UMULIG å google. Seksmannsensemblet Svømmebasseng spilte blant annet på Romjulsfestivalen som NATT&DAG hadde sammen med og på Jaeger i OSlo, og har tidligere vært på vårt Best akkurat nå-spilleliste både én og to ganger, og er et av disse bandene som er UMULIG å google. NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå! Vi gjetter på et navnebytte innen tre år (kanskje «SVMBSNG» den mer konkrete «Oslo bad- og rekreasjonsband»), men inntil videre er det Svømmebasseng, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.