Josefine Lyche

ÅRETS BESTE KUNST? Josefine Lyches arbeider peker mot en alternativ sannhet

Årets beste kunst 2016: Josefine Lyche - The World’s Darkening Never Reaches to the Light of Being Kjersti Andvig - Jeg Sverger å Fortelle den Hele og Fulle Sannheten Mattias Harenstam - Svakheter, hemmeligheter, løgner Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Josefine Lyche The World’s Darkening Never Reaches to the Light of Being QB Gallery​ Utstillingen hos QB viste en sammensatt miks av Lyches umiskjennelige arbeider. Alle nye. I tillegg til utstrakt utsmykningsvirksomhet har hun de siste par årene kanskje vært mest forbundet med det inntil nylig nedlagte og velrenommerte galleriet hun drev i paviljongen i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X