Josefine Lyche

ÅRETS BESTE KUNST? Josefine Lyches arbeider peker mot en alternativ sannhet

Årets beste kunst 2016: Josefine Lyche - The World’s Darkening Never Reaches to the Light of Being Kjersti Andvig - Jeg Sverger å Fortelle den Hele og Fulle Sannheten Mattias Harenstam - Svakheter, hemmeligheter, løgner Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Josefine Lyche The World’s Darkening Never Reaches to the Light of Being QB Gallery​ Utstillingen hos QB viste en sammensatt miks av Lyches umiskjennelige arbeider. Alle nye. I tillegg til utstrakt utsmykningsvirksomhet har hun de siste par årene kanskje vært mest forbundet med det inntil nylig nedlagte og velrenommerte galleriet hun drev i paviljongen i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.