«Trygdekontoret» leverer fortsatt skyhøyt på både idéplan og utførelse

Årets TV 2016: P3Dokumentar Trygdekontoret Humornieu Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Det er bemerkelsesverdig hvordan det etter hver sesong av Trygdekontoret virker som akkurat denne sesongen var den aller beste. At serien har maktet å holde seg aktuell og nyskapende gjennom hele ti sesonger er intet annet en svært imponerende. Sesong 10 av Thomas Seltzers voksenjobb startet sterkt med en førsteepisode om terror, hvor programlederen selv møtte kameratene sine i Eagles of Death Metal, bare måneder etter det grusomme terroranslaget mot konsertstedet Bataclan. Årets episoder tok dessuten for seg temaer som drikkekultur, de ultrarike, innvandrere i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X