Aasen er vår fremste leverandør av fredagsfølelsen

Årets MUSIKKUTGIVELSE 2016: Emile The Duke - Aasen Tar Helg Vilde Tuv - D'meg The Switch - The Switch Album Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Det er en utbredt misforståelse at Emile the Duke på en måte er artisten og at Aasen er en karakter han spiller. Det er vel snarere motsatt. Aasen ER Emile the Duke. Det ble kanskje litt forvirrende. Aasen er altså fyren. Emile the Duke er karakteren. Aasen bare er seg selv – Aasen. En vanlig fyr som jobber i kommunen og er tørst i helgene. Noen nevner Odd Børretzen, andre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X