«Sensommer» imponerer med sitt stilistiske blikk

Årets FILM 2016:  Sensommer Burn the Place you Hide Barneraneren Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Med sin uvanlig store produksjonsaktivitet til norsk filmregissør å være, har 27 år gamle Henrik Martin Dahlsbakken markert seg sterkt det siste året. Gruvethrilleren Cave kunne med fordel ha vært jobbet litt bedre med, særlig siden det allerede ved fortellingens slutt ble annonsert en oppfølger. Men med Sensommer fra tidligere på året viste Dahlsbakken at han utvilsomt er i besittelse av et visst talent, med teft for hva lyd og levende bilder kan formidle – og med en finskåren humoristisk smak. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X