barneraneren

Et Norge i beit for filmer som utfordrer helte- og glansbildet av historien trenger filmer som «Barneraneren»

Årets FILM 2016:  Sensommer Burn the Place you Hide Barneraneren Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Norge er ikke bare i beita for filmer som utfordrer helte- og glansbildet av historien. Også når det kommer til smalere filme trenger vi å utfordre det tematiske landskapet, som altfor ofte kretser rundt eksistensielle middelklasseproblemer. Barneraneren er en akkurat hva vi trenger når det kommer til utfordrende film. Den iscenesatte dokumentaren - med noe så deilig som bare amatørskuespillere, tar for seg virkelige hendelser fra 2013, da 19 tenåringer i alderen 15 til 20 år, flesteparten av dem fra Groruddalen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.