barneraneren

Et Norge i beit for filmer som utfordrer helte- og glansbildet av historien trenger filmer som «Barneraneren»

Årets FILM 2016:  Sensommer Burn the Place you Hide Barneraneren Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Norge er ikke bare i beita for filmer som utfordrer helte- og glansbildet av historien. Også når det kommer til smalere filme trenger vi å utfordre det tematiske landskapet, som altfor ofte kretser rundt eksistensielle middelklasseproblemer. Barneraneren er en akkurat hva vi trenger når det kommer til utfordrende film. Den iscenesatte dokumentaren - med noe så deilig som bare amatørskuespillere, tar for seg virkelige hendelser fra 2013, da 19 tenåringer i alderen 15 til 20 år, flesteparten av dem fra Groruddalen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X