Mikhael Paskalev

VIDEOINTERVJU: Hvor har egentlig Mikhael Paskalev vært de siste tre årene?

Vi trodde det var på tide å spørre hvor Mikhael Paskalev hadde vært de siste tre årene (han slapp «Witness» for ikke lenge siden, men det var første på LENGE!), men det var visst på tide at Mikhael Paskalev stilte OSS noen betimelige spørsmål. Følg N&Ds liste med den nyeste og beste musikken Se også: Silvana Imam hater mannsrollen og elsker katter

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X