Succuba slipper ny singel og forteller deg hvilke andre låter du MÅ høre

Hvis du kjøper Succubas nyeste EP Brent pizza får du med en brent pizza på kjøpet. Nå slipper de singelen «Giant Raisin», og vi er litt redde for hva som følger med den.

b
a

Hver uke spør vi artister og band vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

I dag: Succuba fra Horten
Hvorfor? Gir seg aldri, men gir ut nye greier med ujevne mellomrom. Sist ut er EP-en Black Pizza og singelen «Giant Raisin»

Etter at Mr Little Jeans og Mikhael Paskalev har plukket sine musikerfavoritter, er turen nå kommet til støy- og rabalderbandet Succuba, som har lovet å ikke gi seg før Paul Waaktaar-Savoy gir dem en million kroner.

Et godt steg på veien til deilige a-ha-penger er deres nye singel «Giant Raisin» fra deres nye EP Black pizza. Nye, vidunderlige tider!

Som en slags underlig del av den nye delingsøkonomien er Black Pizza selvsagt tilgjengelig på Finn.no, og leveres komplett med en brent – og svart! – pizza.

Succuba

 

Alt det er selvfølgelig vel og bra, men hva hører de på når de brenner pizza og lager musikk?

N&D sjekket, så sjekk ut dét etter at du har sjekket ut «Giant Raisin» under.

Enon – Rubber Car

Denne sangen handler om en bil laget av gummi. Det er sikkert en gummibjørn som synger. Gummi blir samlet i bøtter fra trær med gummi inni. Enon har ikke så mange andre bra sanger. Han som synger var med i Brainiac. Brainiac var mye bedre, men syngemannen dems eksploderte i en bil. Såvidt du vet, så var bilen laget av gummi. Sangen er fin.

 N&Ds Spotify-liste med den nyeste og beste musikken

 Jefferson Starship – St. Charles
Hele vokalrekka fra luftskipet sikter mot stjernene og tar av. 70-talls stadionrock på sitt beste. Paul Kantner la lokket på gitarkassa for godt tidligere i år, men det var få som gråt ut hjertet sitt over internettet av den grunn. God tur!

Les også: Instatirsdag med @thetruezweizz fra Succuba

Bergen Mandolinband – Madame
BMB, noe av det bedre og minst bergenske som kom ut av bergensbølgen, er ute med ny skive. Vi gleder oss over at triangelet endelig har kommet til heder og verdighet som leadinstrument igjen!

Amputation – Heavenly Grace
Amputation er også fra Bergen, men kan ikke knyttes til noen bølge. Cymbalen på innspillingen er nok den som er den største stjerna, den høres ut som en kosmisk eksplosjon, bare at den ikke er så stor. Dessuten var dette bandet forløperen til Immortal, men det trenger vi jo ikke snakke mer om nå.

 Foetus – I´ll meet you in Poland Baby:
Det er gøy å dra på ferie til Polen! Foetus er det engelske ordet for foster, og her synger altså et foster om å møte en baby i polen. Babyen svarer på tysk til stor jubel fra publikum. Mye mulig dette er en live-innspilling. Er ustødig på tysken, men han/hun/hen svarer nok at han ser fram til ferien de skal på sammen. «Husk pass og tannbørsten din. På tross av Schengen-avtalen, kan det være kjekt å ha med seg pass ved for eksempel booking av hotellrom og leie av bil. Tannpleie er generelt viktig, også ved opphold utenlands.

Adriano Celetano – Prisencolinensinainciusol
Ja, her er det bare å skru på plass danseprotesen og svinge seg på parketten!

 N&Ds Spotify-liste med den nyeste og beste musikken