Succuba slipper ny singel og forteller deg hvilke andre låter du MÅ høre

Hver uke spør vi artister og band vi liker å høre på om hva de liker å høre på. I dag: Succuba fra Horten Hvorfor? Gir seg aldri, men gir ut nye greier med ujevne mellomrom. Sist ut er EP-en Black Pizza og singelen «Giant Raisin» Etter at Mr Little Jeans og Mikhael Paskalev har plukket sine musikerfavoritter, er turen nå kommet til støy- og rabalderbandet Succuba, som har lovet å ikke gi seg før Paul Waaktaar-Savoy gir dem en million kroner. Et godt steg på veien til deilige a-ha-penger er deres nye singel «Giant Raisin» fra deres nye EP Black pizza. Nye, vidunderlige tider! Som en slags underlig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.