Mr Little Jeans slipper «Fevers» og plukker favorittlåter

Monica Birkenes plukker alt fra Michachu og Paul McCartney til norske Smerz og franske France Gall.

b
a

Mr Little Jeans aka Monica Birkenes har nylig sluppet EP-en Fevers, og er akkurat nå på en laaaaaang USA-turné. Men det stopper ikke oss! Vi jobber utrettelig for å kartlegge artisters egne favoritter, og fikk til slutt denne luddige lista fra denimdronningen. God tour, god lytting og god onsdag.

Temporary Secretary –  Paul McCartney

Dette er gammel klassiker og gjemt juvel, ifølge meg, som er i hyppig rotasjon når jeg dj-er. Høres ny ut-ish men er gammel og veeeeldig fin og dansbar.

Se N&Ds liste med den nyeste og beste musikken – oppdateres jevnlig

Consideration – Rhianna feat SZA

Jeg har i grunn vært fan av SZA en god stund, og ble så glad når jeg endelig fant ut min favoritt Rhianna-sang var featuring henne! Hadde denne på repeat, altså.

Okey – Smerz

Norge blir bare bedre og bedre! Syntes disse jentene er skikkelig flinke og dette er min nyeste jam.

Golden Phone – Michachu

Jeg var helt oppslukt og inspirert av denne sangen når jeg først fikk høre den. Følte den gikk ganske usett hen dessverre, men den skinner altså i mitt hjerte og det er jeg veldig glad for.

Laisse Tomber Les Filles – France Gall

Dette er Chick Habit bare bedre (fordi den er på fransk). Høres ut som hun har vært på fest og snakket litt for mye før hun spilte inn vokalen (dette er ikke fakta, BTW) og det syntes jeg er så behagelig å høre på.

Mr Little Jeans