Alessio Bax

En av verdens fremste pianister kommer til Kringkastingsorkestret denne uken!

Vi lurer på hvor mange som

A) har trodd at Alessio Bax er en slags spennende karaffel-variant fra Alessi, den italienske designfabrikanten

eller

B) har gått på Alessio Bax-konsert i den tro at man får klassikere som «Dale le le le le».

Både A) og B) er feil: Bax er hverken en slank vannbeholder eller den enerverende euro-pop artisten Alessio: Han er en av verdens fremste pianister! Og denne uken kommer han til Oslo! *mister vannkaraffelen i gulvet i det Alessio-LPn stopper brått*

Sammen med musikere fra Kringkastingsorkesteret skal Bax spille Hummels og Mozart i NRK Store Studio. Har du lyst på biletter? Send en mail til konkurranse[nd].no med emnefeltet «BAX!» så har du muligheten.

Bonus: Hummel-stykket er et av Baxs egne favoritter, så du vet det blir bra.