VIDEO: Madi Banja lager ny norsk nasjonalsang i baris

Den svenske r&b-guden Madi Banja om nasjonalsanger, hesteveddeløp, whisky og Håkan Hellström. I baris. Vær så god, verden! Les også: Gjestelista: Nova Amor plukker rap- og r&b-favoritter for DEG Se også: Silvana Imam hater mannsrollen og elsker katter Sushi x Kobe: – Dette er et av de bedre intervjuene på lenge

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X