– Hvorfor er det så mye hat på Sørlandet?

For noen år siden arrangerte faren til en venn av meg en likestillingsdebatt i Kristiansand. I panelet satt kjønnsforskere og politikere som skulle snakke om De Vanlige Tingene – kvinner i og utenfor arbeid, kvotering og kontantstøtte. Debatten var så vidt kommet i gang da en tilhører i salen spratt opp fra stolen og skrek til en av de mannlige kjønnsforskerne: «Du! Du blir kåt av likestilling!», før han stormet ut av salen. Likestilling er en klassiker når det kommer til å gjøre folk rasende. Spørsmålet er om Sørlandet er en geografisk klassiker når det kommer til raseri. Er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X