– Er det ikke noen andre som heller kan utvikle apper?

Oslo arkitekturtriennale 2016: Etter tilhørighet (After Belonging) har et imponerende spekter av arrangementer, publikasjoner og bidragsytere, og setter på den måten en ny standard for hvilket ambisjonsnivå vi kan vente oss av arkitekturtriennalen i årene fremover. Dessverre gjør triennalens to hovedutstillinger, Om å komme fra (On Residence) på DOGA og Om å komme til (In Residence) på Nasjonalmuseet for arkitektur, arkitekter en bjørnetjeneste ved å gi et bilde av at arkitektonisk praksis nesten er det samme som både kunstnerisk virksomhet og diverse sammfunnsfag. De arkitektoniske forslagene i utstillingen taper kampen om oppmerksomheten til et vell av analyserende og kommenterende verk. Les […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.