Kongens nei

Det eneste modige med «Kongens nei» er at hovedrollen snakker dansk

I sommer har Oslos trikke- og busstopp vært prydet av reklameplakater for Kongens nei. Plakatene viser blant annet svensktalende kronprinsesse Märtha (Tuva Novotny) som knuger et barn inntil seg, flankert av teksten «Kronprinsesse eller mor?», og kronprins Olav (Anders Baasmo Christiansen) i uniform, med et bekymret uttrykk i ansiktet og teksten «Kronprins eller general?». De dramatiske reklameplakatene skaper forventinger om dyptpløyende karakterportretter, der vi som seere føler dilemmaet «Kronprinsesse eller mor?». Disse forventningene blir ikke innfridd. Men det er det minste problemet med Kongens nei. Det beste med Kongens nei er at den er ganske kjedelig. Store deler av filmen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X