Arne Lygre, La deg være

Anbefalt: Arne Lygres «La deg være» på Nationaltheatret

La deg være Arne Lygre Nationaltheatret, 17. september – 3. Desember​ Idyll er til for å brytes. Dette noe Arne Lygre vet minst like godt som andre dyktige dramatikere. Hans nyeste stykke La deg være starter med en dag ikke ulik den beskrevet av Postgirobygget i den infernalske slageren «Idyll» (minus cabin cruiseren): Det er sommer, sol, bading og øl, men plutselig skjer det noe forferdelig. LES OGSÅ: Intervju med Arne Lygre La deg være er et eksistensielt drama som undersøker hvordan kriser kan få mennesker til å revurdere hvem de er, og hvem man har lyst til å være. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X